maanantai 17. syyskuuta 2012

Ajateltavaa ja ihailtavaa

Blogistanialaisuuteni ei onneksi rajoitu vain tähän omaan näperrykseen vaan pidän oikeutenani esitellä teille, jotka parat ette ole itse vielä löytäneet, pari mukavaa blogia:

Mollamarin Anna-Mari on näppärä käsistään ja tekee mielikuvitusta hiveleviä keiju ym. teoksia. Jos kirjoitat fantasiaa, suosittelen blogia vaikka inspiraation lähteenä. Ihailen varsinkin hänen varsojaan.

Jos aivoillasi ei ole ollut juuri tänään järin montaa järisyttävää aatetta työstettävänään, tai jos olet muuten vain mietteliäisyyttä vailla, suosittelen Anninan Tietoista läsnäoloa. Blogissa esitellään erilaista olemista, asioiden ja tekemisten jotenkin paremmin hoitamista. En nyt väitä, että heti alkuun kaiken ymmärtäisin, mutta pidän erityisesti Anninan suosituksesta viettää viikonloppuisin enemmän aamuja sängyssä löhöillen. Tai tämänhän minä olenkin jo sisäistänyt.

Sitten sivu erityisesti painontarkkailijoille: Laske painosi muissa maailmoissa on oiva tapa ottaa etäisyyttä maan pinnalla vallitsevaan painovoimaan. Kaikki on suhteellista. Hyvää tarkkailua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos linkkaamisesta! Ei niin, että minäkään mistään ymmärtäisin. Kunhan ihmetellään tätä elämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, mutta ajattelemisen arvoisia asioita tuot esille.

      Poista