keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Syyspäiväntasauksen kirja-arvonta

Syksy sopii Normandiaan kuin sumu puutarhaan.

Syksyssä on taikaa. Maisema hidastuu, hiljenee ja muuttaa muotoaan talvea varten. Kun aurinko poistuu porottamasta taivaaltamme, sytytämme takan, etsimme filtit kaapista ja vetäydymme lukemaan. Antaa sumun kietoa puutarha vaippaansa, ruohon kostua, terälehtien tippua, mustua.
Kesä oli.
Vaan nyt on syksy!

Syyspäiväntasauksen kunniaksi arvon kaksi kappaletta Kun kuulet laulun varjojen -kirjaa, joka on varsin syksyistä luettavaa. Osallistu jättämällä kommenttilootaan nimimerkkisi (jos et ole kirjautunut käyttäjä) tai ilmoittamalla olevasi arvonnassa mukana (jos olet kirjautunut käyttäjä). Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa (07/10/2015 asti) ja suoritan arvonnan sen jälkeen. Facebook-sivuni tykkäämisestä (ihka uusi nappi tuolla oikeassa ylälaidassa) saa lisä-äänen, mutta muista mainita siitä kommenttilootassa, myös.

Ilmoitan onnettaren suosimat nimet/nimimerkit täällä blogissa ja myös facebookin puolella pian arvonnan jälkeen. Pyydän voittajia lähettämään osoitetietonsa meilitse annmaridannebey (at) outlook.com osoitteeseen, jotta voin kirjat postittaa.

Hyvää alkanutta syksyä ja rauhallisia lukuhetkiä!

Dieppen hiljentynyt ranta.20 kommenttia:

 1. Mukana kivassa arvonnassa! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun innokkaana mukaan arvontaan! T. Virveli

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa :)
  maimalaak@gmail.com
  kirjasahkokayra.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana jännittäen! t dea(at)welho.com

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. No totta helkutissa! (Miten tuo sanotaan islanniksi?)

   Poista
 6. Mukana! Tykkäsin myös Fb-sivusta. :)

  VastaaPoista
 7. Melkein myöhästyin arvonnasta.
  Samoin kävi Suomessa kirjasi kanssa. Varasin sen kirjastosta heti kun se ilmestyi kirjaston sivulle, mutta en ehtinyt saada sitä luettavaksi ennen Ranskaan paluutani. Joku toinen oli nopeampi varaaja.

  VastaaPoista
 8. Arvonta on suoritettu ja voittajat ovat:

  Dea ja Katri Alatalo!!!

  Onnea voittajille ja lämpimät syysterveiset kaikille osallistuneille. Pyydän Deaa ja Katria lähettämään minulle postiosoitteensa meilitse annmaridannebey (at) outlook.com osoitteeseen ja kertomaan myös haluavatko he omistuskirjoituksen ja kenelle osoitettuna (jos muu kuin itse).

  Kiitos ja kumarrus

  VastaaPoista