tiistai 12. maaliskuuta 2013

Päivän 2. lumiraportti suoraan Normandiasta

Pohjoista Ranskaa koetteleva lumentulo on saanut jo hallituksenkin liikkeelle tai paremminkin aktivoimaan ministeriöiden yhteisen kriisiryhmän (CIC - Cellule Interministérielle de Crise).

Näitä kriisittyneitä toimia enemmän odotan, että lumi vain lakkaisi satamasta ja sulaisi pois. Onhan tuolla toki inhaa ulkosalla liikuskella ja moni on viettänytkin yön, päivän ja illan mitä epämukavimmissa paikoissa (autossa, junassa, satunnaisten pelastajiensa tarjoamassa suojassa), mutta mitäpä tässä muutakaan voi.

Annan kuvien puhua puolestaan:

Tien varren lumivallit ovat täysin ufo juttu.

Jotain siinä odotellaan, kevättä?

Tämä pohjoisnavalle vievä tie on aurattu.

Ne ufo-vallit.

Möykkyjä lumessa peuhaamassa.


Lumiriehan päälle kaikki kadun lapset päättivät tulla meille leikkimään. Enpä julkaise tässä valokuvaa kylppäristäni talvitopattujen lapsukaisten siellä käytyä kuoriutumassa.

5 kommenttia:

 1. Siperiassa otettuja voisivat olla sinun kuvasi. Olen seurannut mediasta Normandian lumikaaosta. Luin, että painava lumi on romahduttanut liikkeiden kattoja, liikenne lamaantunut. Kyllä lumen tulo saisi jo loppua. Tosin tänne eteläänkin luvataan ensi yöksi lumisateita.

  VastaaPoista
 2. Hah, aika arktiset on kyllä maisemat! No, sentään jotain positiivista, ei tarvitse mennä töihin! Voi kun täälläkin voisi vedota siihen.... mutta toivotaan että tuo lumisade päättäisi nyt jo loppua, niin siellä kuin täällä!

  VastaaPoista
 3. Heh,onneksi tultiin sielta pois! Mutta nyt vakavasti: otan osaa!

  VastaaPoista
 4. Lumentulo tyrehtyi, mutta kotikatu on yhä tukossa ja vähän tässä jännittää, että millon ehtivät tulla sen auraamaan. No viimeistään lauantaina nuo sulavat pois. Kaapista löytyy vielä Spanghero-raviolia ja Corn Flakeseja.

  VastaaPoista