maanantai 13. huhtikuuta 2015

Saanen esitellä: Kun kuulet laulun varjojen

Tänään on ihan tavallinen maanantai. Tai melkein. Kun lähdin aamulla liikenteeseen, ehdin pohtia jostain syystä juuri pitkää matkaa, jota kirjan tekeminen on. Kirjoja ei tehdä huitaisten. Ne kypsyvät hiljaisella lämmöllä vuosia. Kirjoittavaisen taival on pitkälti odottamista, mutta vaikkei teos ole vielä lähtenyt edes painoon, ilahdutti kustantamon tulevan syksyn kirjaesite aivan erityisellä tavalla. Ensimmäistä kertaa kirjan nimi, kansi ja esittelyteksti ovat kaiken kansan nähtävissä.Myllylahden syksyn 2015 kirjaesite. 11 kommenttia:

 1. Kiitos, minusta tämä on hieman ihmeellistä, uutta ja vankaa (ä:t perhana).

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Simpukka, teillä taitaakin olla ihan kesä siellä etelässä. Minäkin nautin aamiaisen terassilla. Harvinaista täällä mutta niin kelpaa.

   Poista
 4. Voi, en ole piiiitkään aikaan käynyt täällä. (Enkä muista olenko koskaan edes kommentoinut, mutta juttujasi on mukavaa lukea... ennustaa siis hyvää kirjalle.) Nytkö se on jo tulossa, onnea, hienoa ja mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna-Mari ja kivaa kuulla, että höpötykseni ovat luettavia. Olen seurannut myös ihania luomuksiasi ja todella fanitan. Kirja lähti painoon ja se on jotain niin wu-huu! Kiitos onnitteluista.

   Poista
 5. Oi tuhannesti onnea! Minulta on mennyt vallan ohi, että olet saanut kustannussopparin ja että sinulta ilmestyy tänä vuonna esikoinen! Hirmuisen ihanaa, kirjoitusiloa jatkoon! Ja kestämistä esikoisvuoteen!

  VastaaPoista
 6. Oi tuhannesti onnea! Minulta on mennyt vallan ohi, että olet saanut kustannussopparin ja että sinulta ilmestyy tänä vuonna esikoinen! Hirmuisen ihanaa, kirjoitusiloa jatkoon! Ja kestämistä esikoisvuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Kirja julkaistaan virallisesti 28.08, mutta pääsin sitä jo esittelemään kesäkuun lopussa Archipelaconissa ja se se vasta jännää touhua olikin. Sarjan jatko-osa on editointi vaiheessa ja kolmas suunnittelupöydällä. Puhkun iloa ja intoa, ei tässä paljoa kestämistä ole, kun touhu on mielekästä. Sinulle sylitolkulla kaikkea hyvää myös!

   Poista
  2. Mahtavaa! Tsemppiä jatko-osien vääntämiseen!

   Poista