perjantai 14. maaliskuuta 2014

Jotain mitä odottaa = Happy

Rellun mankkarissa soi aamulla ja illalla työmatkan ratoksi "Happy". Koko vartin ajomatkan kattoantenni vastaanottaa ilman rätinöitä vain yhtä radiokanavaa, mutta se ei haittaa koska tuo biisi sopii fiiliksiini. On kevät. On t-paitailua terassilla. On maastolenkkeilyä. On kukkia. On lomaa ensi kuussa. On melkein pian jo kesä. On paljon hauskaa odotettavaa. 

Vino ratsastaja.
Juuri tuo kivojen asioiden odottaminen tekee arjessa haahuilustakin mielekästä. Vaikka on duunia, pyykkiä, desimaalilaskuläksyjä tarkastettavana, uutisissa sodanuhkaa ja sadetta luvattu ensi viikolle, ei se haittaa, kun tietää että kivat projektit etenee ja lopulta pääsen niiden tuloksista nauttimaan. 

Piha kun sitä vielä sietää.
Olen happy, mutta myös kiitollinen. Ilmeisesti tämä talvi (ikuinen syystouhu mikä lie) on nyt ohi ja onnistuin olemaan sairastumatta kertaakaan. Suomessa tapahtunutta vilustumista ei lasketa mukaan ja siitäkin aiheutui vain viikon varran rään niistämistä. Söin lokakuusta tammikuuhun monivitamiinivalmistetta, ja sen lisäksi heti kun kaupoista sai, kannoin kotiin kiloittain appelsiineja ja greippejä. Talvi-menu koostuikin usein puolikkaan greipin alkuruuasta, jotain siinä välissä ja appelsiini jälkkäriksi. Olo on ollut enimmäkseen reipas ja pöpöt pysyneet loitolla. Tosin tuohon ehkä vaikuttaa sekin, ettei lapsi enää ole ihan pieni ja kantaa vähemmän tauteja koulusta kotiin.

Rapurisottogreipit.
En ole terveysfanaatikko. Osaan vain arvostaa virkeää oloa ja sitä ettei narahtelevien nivelten ja piinaavan väsymyksen takia voikaan tehdä jotain kivaa. Terveys on iso asia ja sen tärkeyden ymmärtää kaiketi vasta kun sen menettää, vaikkakin vain hetkeksi. 

Mutta nyt viikonloppu, editointia ja judokisat edessä. On mitä odottaa = happy. 6 kommenttia:

 1. Voi miten pirteää kesän odottelua. Totta, päivänpaiste, kukat, kesään heräävä luonto, lämpö ja vitamiinit virkistävät.
  Toivotaan lisää aurinkoisia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on se hassua miten lämpötilan nousu ja valon määrän lisääntyminen vaikuttavat positiivisesti. Aamulla nousee mielellään ylös sängystä aikaisemmin, eikä jää vällyjen alle talviunia jatkamaan.

   Poista
 2. Niinpä, ei se onnellisuus aina paljon vaadi. Hauskaa, ennen kuin luin postauksesi linkitin Faceen Happy biisin, koska olin niin iloinen, että koko perhe on taas saman ruokapöydän ääressä ja on viikonloppu. Onnellisuus tulee usein miten pienistä arjen asioista, hauskaa viikonloppua Normandiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Happyä tuppaa nyt joka tuutista, mutta on se vaan ihana kevätbiisi. Voin kuvitella kuinka se raivostuttaa pessimistejä ;), mutta tosiaan pienistä asioista ne arjen ilot tehdään. Hauskaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 3. Keväässä on juuri se ihana puoli, että pirteys iskee melkein kaikkiin :) Happy happiness sulle siis!

  VastaaPoista