keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tunnustan käyttäväni keskisormea


Pisaralta tipahti tällainen. Kiitos vain kaunehein.
 
 
Tämän sivutuotteena tarjottiin mahdollisuutta luodata oman issensä luonnetta.
 
Se on siis paljastusten päivä tänään:
 
Olen:
 
1. Heikkohermoinen. Menetän puhekykyni ja lihasvoimani koetilanteissa (ajokoe, pääsykokeet, työhaastattelut ym ikävät tilanteet).
 
2. Tiukkapipoinen. En siedä myöhästelyä, sovituista asioista lipsumista, ohjelman muuttumista viime tipalla enkä uimahallissa väärään suuntaan uimista.
 
3. Äkkipikainen. Joskus harvoin osaan pitää porut mahassani ja olla suuttumatta suotta, vaikka joku jotain hölmöä olisikin juuri sanonut tai tehnyt. Yleensä suutun heti.
 
4. Lyhytvihainen. Suuttua saa, muttei siinä tilassa kannata sen pitempään pyöriskellä.
 
5. Unohtelevainen. En muista muiden syntymäpäiviä, puhelinnumeroita, kauppalistaa, silmälääkärin aikaa, miehen nimipäivää ja loput olen unohtanut.
 
6. Uneksija. Päässäni on enemmän pilviä ja tähtipölyä kuin laskutoimituksia ja suunitelmallisuutta.
 
7. Idealisti. Jos se ei ole jo käynyt selväksi, niin vastustan yhtä sun toista asiaa. Ja kyllä, se on osa persoonaani. Esim. tööttään raivokkaasti edelläni ajavalle autoilijalle, joka heittää tyhjän tupakka-askin ikkunasta pihalle.
 
8. Huonotapainen. Näytän helposti ja anteeksi pyytelemättä käteni keskimmäistä sormea sille samaiselle roskaaja-autoilijalle hänet ohittaessani, koska hän ei myöskään osaa ajaa autoaan vaan kiemurtelee tiellä kummallisesti hitausrajoituksiani ärsyttäen.
 
Tjaah no kylläpä teki hyvä tunnustaa näitä sielun syviä, mutta sen lupaan, etten tapojani paranna. Pelkään, että ne tulevat vain pahenemaan vanhetessani.
 
En nyt ihan heti laita tätä kiertämään, vaikka tunnustusta kaikki seuraamani blogit ja niiden takana ahertavat immeiset ansaitsevatkin. Monella on Nanot ja Wrimot ja muut meneillään, eli jätän heille työrauhan. Ja tunnustaahan saa ihan jok'isse millon mielensä tekevi.

4 kommenttia:

 1. Äkkipikainen ja äänimerkeillä kommunikoiva? Hmmm, mitenköhän tämän sanoisi... Kuulostat perin ranskalaistuneelta... ;)

  VastaaPoista
 2. Heh :D Äkkipikaisuus ja lyhytvihaisuus ovat tuttuja ilmiöitä minussakin. Joskus oikein ärsyttää. Olisi helpompaa syttyä ja sammua vähän hitaampaan tahtiin! Mutta minusta on hienoa, että jaksat tööttäillä roskaaville autoilijoille!

  VastaaPoista
 3. Voi Meeri. Kutsun sinut käymään Dubaissa. Huomaat kotiinpalatessasi kuinka pinnasi on pidentynyt kuin itsestään.täällä tulee hermoraunioksi viikossa, jos tartuu jokaiseen epäkohtaan. Sitä paitse keskisormen näyttämisestä joutuu oikeuteen alta aikayksikön. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 4. Riina: tosiaan aika pelottavaa, mutta jotenkin tähän menoon on sopeuduttuva. Yritin myös hiusten värjäystä, mutta se ei toiminut, blondi on aina blondi.

  Pisara: en ole vielä keksinyt mitä tehdä roskaaville jalankulkijoille (autosta on niin helppo töötätä, mutta tuolla kadulla se onkin asia erikseen...hyytävä mulkaisu tms)

  Tarja: on varmasti parempi maailmanrauhan edistämiseksi että pysyn täällä.

  VastaaPoista