perjantai 24. helmikuuta 2012

Kaima

No nyt on blogin kuuluisuus ponnahtanut pilviin, kun kuningashuoneita myöten lukevat. Olisivat kyllä voineet ihan ekaksi eikä vasta neljänneksi  laittaa nimeni muksulle. No siinä taisi olla muutamaa tärkeämpi tanttarainen jonossa edellä. Joka tapauksessa tervetuloa maailmaan pienokainen ja yritähän olla siisti ja cool prinsessa, eikä mikään skandaal-beibi.

Valitettavasti minun pitää myös informoida heidän Majesteettejaan, ettei Mary ole ihan oikea nimeni, mutta ei kai sillä niin väliä, kun pikkurinsessalta menee kuitenkin muutama vuosi ennen kuin hän oppii niitä kaikkia valtion papereihin signeeraamaan.

Minkähänlainen lempinimi tälle prinsessalle keksitään? Vickan ja Maddy vääntyivät helposti isompien prinsessojen pidemmistä nimistä. Estellestä on vaikeampi lyhentää mitään näppärää....ja Tellu on jo käytössä Tellervolla. Stella voisi olla aika söpö. Lilla Stellan.

No ei vaiskaan, mitäs minä noista täällä lehmien keskellä tietäisin. Vähän tuli ylevä olo lehteä lukiessa ja kivaa oli lukea muuta kuin maailman hirveyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti